Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-07@02:18:41 GMT

شب‌های شیرین با نون.خ

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۹۶۹۳۲

شب‌های شیرین با نون.خ

سریال «نون.خ» به کارگردانی سعید آقاخانی و نویسندگی امیر وفایی با پایان تعطیلات نوروز روی آنتن شبکه یک سیما رفت. این سریال در استان کرمانشاه تصویربرداری شده ‌است و فضای این منطقه را به تصویر می‌کشد. ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۱ رسانه ها خواندنی نظرات - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم، سریال «نون.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خ» به کارگردانی سعید آقاخانی و نویسندگی امیر وفایی با پایان تعطیلات نوروز روی آنتن شبکه یک سیما رفت. این سریال در استان کرمانشاه تصویربرداری شده ‌است و فضای این منطقه را به تصویر می‌کشد. این فصل از سریال «نون. خ» به زلزله کرمانشاه و مشکلات و مصائب مردم می‌‌پردازد. در این سریال بازیگرانی همچون سعید آقاخانی، حمیدرضا آذرنگ، شقایق دهقان، میرطاهر مظلومی،سیروس میمنت، مجید یاسر، صبا ایزدپناه و هدیه بازوند حضور دارند. به بهانه موفقیت این سریال در این روزها گفت‌وگویی با سیروس میمنت داشته‌ایم که در ادامه می‌‌خوانید.

آقای میمنت یک مقدار از تجربه همکاری با آقای آقاخانی بفرمایید. این تجربه همکاری در دو فصل از سریال «نون خ» برای شما چطور بود؟
من به جز این سریال، با سعید آقاخانی همکاری‌‌‌های بسیاری داشته‌ام، هم با یکدیگر متن کارهای مختلف را نوشتیم و هم بازی کرده‌ایم. برای مثال طرح سریال «خانه به دوش» برای من و آقای آقاخانی بود که رضا عطاران کارگردانی آن را بر عهده داشت، «جادوی مهتاب» به کارگردانی بهمن زرین‌پور، «خانه آرزوها» به کارگردانی حسین سهیلی‌زاده و در خیلی کارهای دیگر من و آقای آقاخانی با یکدیگر همکاری داشته‌ایم. دو فصل سریال «نون خ» همه چیز را کامل کرد. تجربه همکاری با سعید آقاخانی بسیار تجربه خوب و شیرینی بود زیرا او جزو معدود افرادی در این مملکت است که طنز را می‌‌شناسد و به درستی با آن همراه می‌‌شود. ما در کشورمان افراد زیادی که به صورت کامل طنز واقعی را بشناسند، نداریم و من خیلی خوشحال هستم که در کنار او کار کردم و یاد گرفتم.

شخصیت کیوان که شما ایفاگر نقش آن هستید چه ویژگی‌‌های خاصی داشت که زمانی که آقای آقاخانی این نقش را به شما پیشنهاد ‌کردند، شما آن را پذیرفتید تا آن نقش را بازی کنید؟
شخصیت کیوان به خود واقعی من نزدیک نبود، من سعی کردم هم خودم را به نقش نزدیک و هم نقش را به خودم نزدیک کنم. به دلیل اینکه من این منطقه خاص را به خوبی می‌‌شناسم، پیدا ‌کردن ویژگی‌‌‌های این شخصیت برایم کار سختی نبود اما من درباره این نقش بسیار حساسیت به خرج دادم تا شخصیت کیوان به‌درستی شکل بگیرد و تعریفی که نویسنده و کارگردان از این کاراکتر دارند به خوبی تصویر شود. خیلی تلاش کردم تا آن را پیدا کنم؛ البته پیدا ‌کردن شخصیت یک چیز است و اجرای آن چیزی دیگر. ممکن است ویژگی‌‌‌های فرد پیدا شود اما امکان اجرا وجود نداشته باشد، این اجرا ‌کردن بسیار سخت است. زمانی که آقای آقاخانی این شخصیت را به من پیشنهاد کرد و من فیلمنامه کار را خواندم، بسیار دلهره داشتم که نتوانم از عهده نقش بربیایم چون نقش ساده‌‌ای نیست. کیوان یک مرد مستقل، طناز و خانواده‌دوست است و از طرفی دیگر اهالی روستا تصورات منفی درباره او دارند. همه اینها در کنار هم کار من را مشکل می‌‌کرد، نقش تا حدودی لب مرز بود و اگر همانطور که باید پیش نمی‌رفت، جذابیت خود را از دست می‌‌داد.

لهجه کردی را در این نقش چگونه ایفا کردید تا به واقعیت نزدیک باشد؟ این کار برایتان سخت نبود؟
من از قبل با این زبان و گویش آشنایی داشتم و مربیانی برای آموزش و تلفظ درست کلمات در کنار ما بودند. هر کاری در ابتدا سخت است ولی همگی ما با راهنمایی‌‌‌های آقای آقاخانی توانستیم به گویش درست این زبان برسیم.

ما در فصل دوم سریال «نون خ» شاهد واقعه تلخ زلزله کرمانشاه هستیم که با ظرافت به این موضوع پرداخته شده؛ از مشکلات گرفته تا غمی که به دنبال این حادثه مردم را در برگرفته است. مقداری از این مساله و سختی‌هایی که در حین کار با آن مواجه می‌‌شدید، بفرمایید.
همانطور که خودتان اشاره کردید کار بسیار سختی بود، اینکه حادثه‌‌ای دردناک را به صورت طنز واقعی و نه لودگی به مخاطب نشان دهیم بسیار مشکل بود. کمااینکه تعداد بازیگران و عوامل کار هم زیاد بود و کنترل آنها به‌تنهایی یک پروژه برای خودش به حساب می‌‌آمد. ما در هر نمایی تعداد بالایی بازیگر داشتیم که سعید آقاخانی با هوشمندی کامل آنها را مدیریت کرد. الان که به نتیجه کار نگاه می‌‌کنیم از ریتم خوب، کادربندی‌‌‌های درست و رنگ‌بندی جذاب آن لذت می‌‌بریم و انگار که دوربین مانند یک دوربین کار سینمایی پیش می‌‌رود. سکانس زلزله روستا حتی در فیلم‌‌‌های سینمایی ما هم به این خوبی درنمی‌آید. مساله دیگری که باید به آن اشاره کنم این است که ما پیش از این حادثه و پیش از فیلمبرداری از این منطقه دیدن کردیم؛ فضایی که آنجا بود در سریال هم دیده می‌‌شود. هموطنان کردی ما بسیار چشم و دل سیر هستند و ما این موضوع را به چشم خودمان دیدیم.

واکنش مخاطبان نسبت به سریال چطور بوده؛ آیا «نون خ» توانسته مورد رضایت مردم و خصوصا قوم کرد قرار بگیرد؟
بله، بازخورد مخاطبان از سریال بسیار خوب بوده است. ما می‌‌دانستیم که سریال مورد توفیق قرار می‌‌گیرد ولی این حجم از استقبال برای خود ما هم دور از تصور بود. چه کردها و چه فارس‌ها سریال را دوست داشتند و از آن استقبال کرده‌اند.

بیماری کرونا به بسیاری از پروژه‌ها آسیب زد و برخی از فیلمبرداری‌ها نیمه‌تمام باقی ماندند. این بیماری برای پروژه «نون. خ» چه مشکلاتی ایجاد کرد؟
ما هم مشکلات بسیاری دراین‌باره داشتیم؛ البته تعداد عوامل و بازیگران ما نیز به صورت طبیعی زیاد بود و همین موضوع حساسیت‌ها را بسیار بیشتر می‌‌کرد ولی خوشبختانه ما توانستیم در این شرایط کار را به اتمام برسانیم و آقای فرجی، تهیه‌کننده سریال، بسیار مراقب اوضاع بودند و چندین بار عوامل گروه‌‌‌های پزشکی را سر صحنه ‌‌آوردند تا خدایی نکرده مشکلی ایجاد نشود.

اگر آقای آقاخانی در پروژه‌‌ای دیگر باز هم از شما دعوت به همکاری کنند، پیشنهاد ایشان را می‌‌پذیرید؟
صددرصد. سعید آقاخانی سینما را در هر ژانری به خوبی می‌‌شناسد و بازیگر هم واقعا علاقه دارد با کسی کار کند که سینما را می‌‌شناسد و مطمئن باشید من پیش از این فیلمنامه‌‌ای از آقای آقاخانی نخواستم و همچنان هم نخواهم خواست و هر پیشنهادی از سمت ایشان را چشم‌بسته قبول می‌‌کنم.

منبع : صبح نو

انتهای پیام/

بازگشت به صفحه رسانه‌‌ها

R1437/P/S9,1299/CT12

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آقای آقاخانی سعید آقاخانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۹۶۹۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طعم شیرین افزایش تولید با کاهش فواصل بهداشتی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ خانم زمانی مدیر صدور مجوز‌های نظام مهندسی گفت: در پنج سال گذشته حدود ۳۰ درصد کل درخواست مجوز‌ها است بعلت بحث حرائم و فواصل بهداشتی رد شده است.   خانم زمانی در پاسخ به سوال خبرنگار صدا و سیما مبنی بر ضرورت بازنگری فواصل بهداشتی در حوزه کشاورزی و دامداری افزود: با عنایت به مطالبات مردمی که طی این سال‌ها داشته ایم، تقاضای رو به رشد سرمایه گذاری در بخش کشاورزی، وجود واحد‌های فعال که دارای سابقه تولید هستند و بدون مجوز، تولید می‌کنند و مهمتر از همه با عنایت به این که بعد ازیک دهه از آخرین ابلاغیه مربوط به فواصل بهداشتی گذشته، ضروری است که برای افزایش تولید ، بازنگری در فواصل و حرایم بهداشتی، که اماکن دامی با یکدیگر دارند، انجام شود.    مدیر صدور مجوز‌های نظام مهندسی تصریح کرد: بعد از آخرین ابلاغیه که درخصوص فواصل بهداشتی داشته ایم.، هم اکنون با وجود افزایش تکنولوژی و افزایش سطح بهداشت، مسئولان سازمان دامپزشکی و نظام دامپزشکی نیز احتمالاً راغب هستند که این فواصل را به نفع تولید کننده کاهش دهند.    خانم زمانی در ادامه تاکید کرد: ما نیز به عنوان متصدی بخش صدور مجوز و تسهیل در بخش صدور مجوز، ضروری است که فاصله بین واحد‌های تولیدی را کم کنیم.    وی افزود: به همین منظور باید اجرای این روند را به عوامل دیگری محول کنیم، از جمله استفاده از موازین بهداشتی، فنی و تکنولوژی‌های جدید و نیرو‌های انسانی که دامپزشک‌های محترم هستند در سازمان دامپزشکی و نظام دامپزشکی و مسئولان فنی بهداشتی که ما در مزارع تولیدی داریم، همه اینها دست به دست هم بدهند و بتوانند بهره برداران، متقاضیان طعم شیرین این تعدیل و کاهش فواصل را بچشند و مهمتر از همه ما بتوانیم این تغییر را حداقل بر روی سفر‌های مردم بیشتر حس کنیم، چون مطمئناً این تغییر منجر به افزایش تولید خواهد شد.   گفتنی است: براساس قانون تسهیل صدور مجوز‌های کسب و کار، این فاصله‌ها با هدف جذب سرمایه در بخش کشاورزی و استفاده بهینه از منابع تولیدی بخش کشاورزی، تعدیل می‌شود.   فواصل بهداشتی متراژ معینی بین واحد‌های تولید محصولات کشاورزی است که گرفتن مجوز را برای برخی‌ها سخت‌تر کرده است.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی دستورالعمل مربوط به این فواصل نخستین بار در سال ۱۳۵۰ تدوین شده شد، اما باز نگری آن اجرایی نشد.  

دیگر خبرها

  • بازیگر «نون خ»: چند بار تا مرز خفگی رفتم
  • تهیه‌کننده نون‌خ: سعید آقاخانی دستمزد نجومی نگرفته/ آمار مخاطبان تلویزیون بیش از آن چیزی است که گفته می‌شود
  • (ویدئو) بچگانه صحبت کردن شیرین «نون خ»
  • دستمزد نجومی سعید آقاخانی ؛ شایعه یا واقعیت
  • واکنش تهیه کننده نون خ به دستمزد نجومی سعید آقاخانی
  • سعید آقاخانی دستمزد نجومی گرفته؟ | واکنش تهیه کننده نون خ | او در تیم نویسندگان، کارگردانی و بازیگری است و برای ...
  • دستمزد نجومی سعید آقاخانی واقعیت دارد؟
  • شیرین مثل «شکرستان»/ پویانمایی که ۱۸ ساله شد
  • تالاب پرآب شیرین سو
  • طعم شیرین افزایش تولید با کاهش فواصل بهداشتی